MEDLEMSFÖRMÅNER

HLR-RÅDET

HLR-rådet, Svenska rådet för hjärt-lungräddning tar fram riktlinjer för behandling av hjärtstopp samt utbildningsprogram för hjärt-lungräddning. Medlemmar i BFHS får 10% rabatt för en person till HLR-rådets möten och utbildningar.

HJÄRTSÄKER ZON.

Genom att vara medlem i BFHS finns nu också möjlighet att ta del av Hjärt-Lungfondens "Hjärtsäker zon paket". Genom ett årligt bidrag på 3 000 kr till hjärtforskningen får ni som medlemsföretag i BFHS möjlighet att använda hjärtat, elektroniska banners, diplom mm till era kunder som uppfyller den Svenska standarden - Hjärtsäker zon - och i er egen marknadsföring.
För mer information och beställning kontakta Hjärt-lungfonden:
gava@hjart-lungfonden.se

MAKE A BRAND

Vi säljer profilkläder och giveaways från många av de ledande leverantörerna i vår bransch. Vi har valt ut ett antal leverantörer som vi vet levererar bra kvalitet på produkterna, samt håller bra lager och leveranstider. Vi erbjuder Er 15% rabatt på vårt ordinarie sortiment.
Kontakta oss för mer information.
Per Karlsson, make a brand , 072-567 88 11.
Läs mer om oss på vår hemsida.  

FÖRSÄKRING

Medlemmar i BFHS kan teckna försäkring av hjärtstartare till sina kunder. Försäkringen täcker stöld, sabotage mm, Den täcker också återställning av hjärtstartaren när den använts i skarpt läge.
Försäkringen gäller även hjärtstartare som är placerade på utomhus så länge de är placerade i ett larmat skåp.

Se mer på https://arctic.se/se/produktsidor/hjartstartare/

WEBBTJÄNSTER

Genom BFHS webbyrå – Gula Hunden – erbjuds nu alla medlemmar rabatt på deras tjänster. 10 % rabatt på deras ordinarie priser och förmånligare timdebitering. Se erbjudandet här och läs mer om deras tjänster på Gula Hundens hemsida. För att ta del av erbjudandet kontakta dem direkt och uppge att ni är medlemmar i BFHS och ert medlemsnummer.

RABATT PÅ HOTELLBOENDE I ÅRE OCH VISBY

Det är Tott och Copperhill Mountain Lodge som erbjuder våra medlemmar rabatt på boende hos dem. För att ta del av erbjudandet behöver ni en unik bokningskod, denna får ni av Ingarö Kontorstjänst via medlem@bfhs.se.
Självklart gäller erbjudandet även för era anställda.

20 % RABATT PÅ SKIDUTHYRNING

Åre skiduthyrning erbjuder våra medlemmar 20% rabatt. Boka gärna via deras hemsida. Kontakta medlem@bfhs.se för att ta del av bokningskoden.